Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
28.05.2020
Atypický sortiment
Skryté zárubně a dveře: minimalismus na míru Ve stavebním i bytovém designu dochází v posledních letech k tvorbě nových konceptů vyznávaj... číst celé
17.02.2020
Skrytá magnetická dveřní zarážka
Skrytá magnetická dveřní zarážka Magnetická dveřní zarážka DORSIS poskytuje vysoce kvalitní a inovativní řešení pro všechny typy dřevěných dveřních k... číst celé
07.01.2020
Montáž skrytých soklových lišt
POSTUP MONTÁŽE SOKLOVÉ LIŠTY instalaci soklové lišty obecně doporučujeme až po vylití hrubých podlah, anhydridu a stěrek; tímto způsobem je mož... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
20.04.2020
Dorsis odhaľuje trendové možnosti delenia priestoru
Čistý, ničím nerušený priestor, zbavený nadbytočných prvkov, detailov a dekorácií, je trendom posledných niekoľkých rokov. V takomto interiéri hrajú p... číst celé
01.04.2020
DVEŘE JAKO MINIMALISTICKÝ DOPLNĚK INTERIÉRU
Česká firma Dorsis nabízí svým zákazníkům interiérové dveřní systémy pro moderní interiéry. Zabývá je jejich vývojem, výrobou i realizací. číst celé
04.03.2020
OD MINIMALISMU K INDUSTRIÁLU
Současný trend v pojetí prostoru se přiklání jak k minimalismu, tak k industriálu. Kombinací obou stylů lze vytvořit atraktivní a neotřelý interiér. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dorsis odhaľuje trendové možnosti delenia priestoru
20.04.2020
Dorsis odhaľuje trendové možnosti delenia priestoru
Čistý, ničím nerušený priestor, zbavený nadbytočných prvkov, detailov a dekorácií, je trendom posledných niekoľkých rokov. V takomto interiéri hrajú p... číst celé
DVEŘE JAKO MINIMALISTICKÝ DOPLNĚK INTERIÉRU
01.04.2020
DVEŘE JAKO MINIMALISTICKÝ DOPLNĚK INTERIÉRU
Česká firma Dorsis nabízí svým zákazníkům interiérové dveřní systémy pro moderní interiéry. Zabývá je jejich vývojem, výrobou i realizací. číst celé
OD MINIMALISMU K INDUSTRIÁLU
04.03.2020
OD MINIMALISMU K INDUSTRIÁLU
Současný trend v pojetí prostoru se přiklání jak k minimalismu, tak k industriálu. Kombinací obou stylů lze vytvořit atraktivní a neotřelý interiér. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

DORSIS s.r.o.
Sídlo: Kolín IV, K Dílnám 957, 280 02
Provozovna: Kolín, Klejnarská 863, 280 02
IČO: 02164426   DIČ: CZ02164426

 
Kontakty
 Ladislav Cuhorka
Ladislav Cuhorka
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Dorsis s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz