Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 12 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
28.05.2020
Skryté podlahové soklové lišty LINUS
      skrytá podlahová lišta LINUS 13profil soklu určený k zaomítání do zděných příček i k opláštění SDK desek tloušťky 1... číst celé
28.05.2020
Atypický sortiment
Skryté zárubně a dveře: minimalismus na míru Ve stavebním i bytovém designu dochází v posledních letech k tvorbě nových konceptů vyznávaj... číst celé
17.02.2020
Pro evropské firmy (plátce DPH)
Při nákupu zboží použijte prosím poptávkový formulář. Pro plátce dph odesíláme do EU zboží s cenou bez DPH. POPTÁVKOVÝ FORMULÁŘ číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
20.04.2020
Dorsis odhaľuje trendové možnosti delenia priestoru
Čistý, ničím nerušený priestor, zbavený nadbytočných prvkov, detailov a dekorácií, je trendom posledných niekoľkých rokov. V takomto interiéri hrajú p... číst celé
01.04.2020
DVEŘE JAKO MINIMALISTICKÝ DOPLNĚK INTERIÉRU
Česká firma Dorsis nabízí svým zákazníkům interiérové dveřní systémy pro moderní interiéry. Zabývá je jejich vývojem, výrobou i realizací. číst celé
04.03.2020
OD MINIMALISMU K INDUSTRIÁLU
Současný trend v pojetí prostoru se přiklání jak k minimalismu, tak k industriálu. Kombinací obou stylů lze vytvořit atraktivní a neotřelý interiér. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Kontakty

Technická podpora

Zakázky, objednávky
+420 774 871 586
polivkova@dorsis.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dorsis odhaľuje trendové možnosti delenia priestoru
20.04.2020
Dorsis odhaľuje trendové možnosti delenia priestoru
Čistý, ničím nerušený priestor, zbavený nadbytočných prvkov, detailov a dekorácií, je trendom posledných niekoľkých rokov. V takomto interiéri hrajú p... číst celé
DVEŘE JAKO MINIMALISTICKÝ DOPLNĚK INTERIÉRU
01.04.2020
DVEŘE JAKO MINIMALISTICKÝ DOPLNĚK INTERIÉRU
Česká firma Dorsis nabízí svým zákazníkům interiérové dveřní systémy pro moderní interiéry. Zabývá je jejich vývojem, výrobou i realizací. číst celé
OD MINIMALISMU K INDUSTRIÁLU
04.03.2020
OD MINIMALISMU K INDUSTRIÁLU
Současný trend v pojetí prostoru se přiklání jak k minimalismu, tak k industriálu. Kombinací obou stylů lze vytvořit atraktivní a neotřelý interiér. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Dodání zboží mimo ČR do států EU plátcům DPH. §64 Osvobození od DPH.

Pro nákup zboží použijte prosím poptávkový formulář

. Dle § 64 Dodání zboží do jiného členského státu plátcem osobě registrované k dani v jiném členském státě, které je odesláno z tuzemska plátcem daně,je osvobozeno od daně s nárokem na odpočet 

https://www.dorsis.cz/poptavkovy-formular/

Kontakty

DORSIS s.r.o.
Sídlo: Kolín IV, K Dílnám 957, 280 02
Provozovna: Kolín, Klejnarská 863, 280 02
IČO: 02164426   DIČ: CZ02164426


Ing. Lubomír Pazdera
Technická podpora

Václava Balog Polívková
Zakázky, objednávky
+420 774 871 586
polivkova@dorsis.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
 
Kontakty
Technická podpora
Ing. Lubomír Pazdera
Ing. Lubomír Pazdera
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Dorsis s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.